Udruženje e-Razvoj je održalo svoju desetu jubilarnu konferenciju pod radnim nazivom

 

Konferencija e-Razvoj 2020

 

Tema konferencije je bila:

Uticaj digitalizacije na promene u poslovnim procesima

 

Uspostavljanje efikasnih poslovnih sistema u bilo kojem segmentu savremenog poslovanja i društva u celini je sam po sebi veliki izazov i zahteva mnogo znanja, mudrosti, inovativnosti i sveobuhvatnog multidisciplinarnog i vizionarskog sagledavanja svih aspekata merljive efikasnosti i efektivnosti delovanja svakog pojedinačnog poslovnog procesa, definisanja i praćenja realizacije postavljenih ciljeva i međusobnog uticaja i povezivanja istih po svim nivoima sa globalnim sagledavanjem i realizacijom opšte postavljenih ciljeva. 

Primenom savremenih informaciono-komunikacionih tehnologija i sve izraženijom potrebom za digitalizacijom poslovnih procesa i njihovom automatizacijom neminovno smo ušli u eru digitalne transformacije poslovanja i društvenih delatnosti na svim nivoima. To je poseban izazov za sve one koji imaju nameru da svoje poslovanje dodatno unaprede u skladu sa savremenim trendovima koje diktira digitalna revolucija. Ali nažalost nisu svi spremni za takvo delovanje iz mnogo objektivnih i subjektivnih razloga. Digitalna opredeljenost nije svojstvena svima. Neretko je tretirana kao pomodarstvo ili kao prolazni trend današnjeg i blisko budućeg vremena. Težnje za osvaremenjivanjem poslovnih procesa digitalizacijom mogu da budu sa iskrenom namerom bez i jedne sumnje u dobrobit takve odluke i one ispunjene strahom, nedostatkom znanja i nevericom. Shvatanja se menjaju u korist onih prvih i to ubrzano. Gledajući globalno verovatno da je taj put bez povratka ispravan.  

Kako i na koji način idemo tim putem i koje dileme i izazove po tom pitanju imamo već sada, bilo je reči i na ovoj jubilarnoj desetoj godišnjoj konferenciji Udruženja e-Razvoj.

 

Mesto održavanja:  Zadužbina Ilije M. Kolarca, Studentski trg br. 5, Beograd

Datum:  23.10.2020. godine

Vreme: od 09:30 do 16:00 čаsovа

Broj učesnika: 45

Program i agendu Konferencije e-Razvoj 2020 preuzmite ovde.

 

Sponzori i donatori Konferencije e-Razvoj 2020