Aktuelno u Udruženju e-Razvoj

Dobrodošli na stranicu AKTUELNOSTI Udruženja e-Razvoj - Gde se dešavaju inspirativna zbivanja!

Ova stranica je naša vruća tačka za sve najnovije informacije i događaje koji obeležavaju naš razvoj. Ovde ćete naći sve što je aktuelno - od skora realizovanih dešavanja koja su nas inspirisala i oplemenila, do uzbudljivih susreta i konferencija koje smo za vas pripremili u narednom periodu.

Udruženje e-Razvoj s ponosom deli s vama uspehe koje smo postigli na našim prethodnim događajima. Svaki skorašnji događaj je prilika da se povežemo s vama, dragi članovi, i da proslavimo našu zajedničku predanost razvoju informacionog društva. Ponosni smo na sve što smo postigli i vaša podrška nas motiviše da idemo još dalje.

Ali to nije sve! Pripremili smo spektakularan niz dešavanja i konferencija koje će vas oduševiti. Naš tim marljivo radi na organizaciji događaja koji će vam pružiti vrhunsko iskustvo i omogućiti vam da steknete nova znanja i proširite vašu mrežu kontakata.

Naši susreti su mesto gde se ideje pretvaraju u inovacije, a gde inspiracija rađa nove poslovne prilike. Budite sigurni da će svaki događaj biti pažljivo osmišljen kako bismo vam pružili najvrednije iskustvo.

Ne propustite priliku da budete deo naše aktuelnosti. Redovno nas pratite kako biste ostali u toku s najnovijim dešavanjima i kako biste se prijavili za naše nezaobilazne susrete i konferencije.

Udruženje e-Razvoj je mesto gde se dešavaju važni trenuci u našoj industriji, a vi ste ključni deo ovih inspirativnih događaja. Zajedno gradimo put ka boljoj budućnosti informacionog društva!

Pridružite nam se na našim aktuelnostima i budite u toku s najnovijim dešavanjima u Udruženju e-Razvoj. Radujemo se što ćemo vas ugostiti na našim narednim događajima!

Za sve informacije u vezi rada Udruženja e-Razvoj ili Vaše poslovne predloge, slobodno nas kontaktirajte putem e-maila na sledeću adresu: office@erazvoj.com. Očekujemo Vašu e-mail poruku i radujemo se saradnji!

 

Učešće na Sajmu naoružanja i vojne opreme
PARTNER 2023
26.09.2023. godine, Beogradski sajam
72. neformalni poslovni susret - u pripremi
30.11.2023. godine, Hotel Palace - Beograd, domaćin: Profy Multi Media, članica Udruženja e-Razvoj
Poseta Vinariji Panajotović - održana
16.08.2023. godine, Podrum Panajotović - Rimski lagumi na Senjaku, Beograd
71. neformalni poslovni susret - održan
19.05.2023. godine, Hotel Palace - Beograd, domaćin: CTB Crypto & Consulting, članica Udruženja e-Razvoj
Konferencija e-Razvoj 2023 - u pripremi
Informatička podrška razvoju poslovanja preduzeća
27.10.2023. godine, Zadužbina Ilije M. Kolarca - Beograd
PORTAL KONFERENCIJE